keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulunalusaikaa

Pimeää vuodenaikaa elellään. Vähän tuo masentaa. Lapset on päivisin koulussa ja aikuiset pakertaa koneiden ääressä tai ovat jossain poissa. Onneksi iltaisin on vähän säpinää. Varsinkin keskiviikkoisin, kun käymme Maijan kanssa agilityssä! Hyvin on Maija oppinut jo ohjaamaan. Näin meidän kesken voin sanoa, että ohjaa jo emäntää paremmin.

Ainiin, kesällä oltiin tosiaan Lappeenrannanssa rotuagilitykisoissa. Kokemusta saatiin. Laitan tähän pari kuvaa sieltä.
joukkue AlppiKengurut

Kesäkuussa olimme Edin kanssa reissussa Pärnun koiranäyttelyssä Virossa. Edin kanssa on sitten kiva tehdä reissua ja olihan siellä muitakin tuttuja, mm. kasvattajani Tuija ja Markku.


Laivalla otettiin rennosti.


Edin kanssa Pärnun maisemissa


Autoin Markkua näyttelyteltan pystytyksessä.


kehässä

Muuten kesä meni nautiskellen eri asioista; lämmöstä, uimisesta, maaseudun rauhasta, vapaasta tilasta juosta ja kaikenlaisesta muusta kivasta. Kesä on aina kesä.

Tässä olen Fannin kanssa mummun luona kyläilemässä. Pieni tauko vissiin menossa juoksu- ja painileikissä.

Syksykin oli ihan kivaa aikaa. Teimme paljon metsäretkiä. Saimme mm. suppilovahveroita. Emäntä koetti opettaa, että hakisin niitä, mutten ole sienistä kovin innostunut. Metsässä on paljon muita mielenkiintoisia hajuja.Meille satoikin jo lumet. Lumestakin mä tykkään. Siinä on kiva juosta ja hyppelehtiä. Jos vain joku heittää lumipalloja, niin mä haen kyllä ja lujaa. Välillä innostun haukkumaankin, siitä ne aina kieltää, mutta en voi hillitä, kun on niin kivaa! Lumikolaa ja lapiotakin mä tykkään haukkua ja jahdata. Jos jatkan sitä liian pitkään, joudun sisälle. Nyt on tosin aika loskaista. Toivottavasti ei sula kaikki lumet!

Oikein mukavaa joulunaikaa kaikille! Palailen taas mietteitteni kera. :)

1 kommentti:

  1. Kaikkea kivaa olette näköjään puuhailleet. Kiva täältä aina lukea sinun kuulumisia. Minullekin kuuluu hyvää. Ollaan perheeni kanssa muutettu uuteen taloon ja nyt on tilaa juosta pihalla ja metsässä! Toivat sairaalasta uuden asukkaankin meille ja nyt kutsuvat häntä Viljamiksi. Kaksi kuukautta hän on siinä jaloissa pyörinyt.

    Riemuisaa joulua teidän koko perheelle!

    T. siskosi Iiris Eurasta ja muu perhe

    VastaaPoista