perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kevät ja alkukesä

Helmikuun lopussa juhlimme mun ja Maijan synttäreitä. Vakiovieraana Milli ja Lilli perheineen. Oli meillä tytöillä taas kivat leikit!


Maaliskuussa "piipahdettiin" mamman ja mummun kanssa Berliinissä Bobbya katsomassa. Olihan se ihan kiva ja komeakin uros, mutta kyllä mun puolesta olisi voitu tyytyä katselemaan kuvia netistä. Aika pitkä matka oli ajella ja tylsää oli hotellissa asua. Toisaalta se matkustaminen oli jännittävää. Lähdimme Turusta illalla lautalla ja sieltä ajoimme kohti Malmöta. Tässä on kuva taukopaikaltamme Vettern-järven rannalta.


Malmösta matkamme jatkui sillan ja tunnelin kautta Kööpenhaminaan. Sieltä ajoimme yöpymään Gedser-nimiseen pieneen paikkaan. Oikeastaan me ostimme sieltä vain lauttaliput seuraavalle aamulle ja ajoimme yöpymään Marielyst-nimiseen paikkaan. Se oli kiva paikka.

Tässä onkin kuva lautalta väliltä Gedser - Rostock. Laitoilla mä olenkin jo aika kokenut kävijä.

Viimein Berliinissä. Bobby ja minä.Bobbyn kotipihaa lukuunottamatta ulkoilupaikat olivat aika tylsiä. Vapaana siellä ei pystynyt olemaan ollenkaan.

Kotimatkan teimme lautalla Rostock - Helsinki. Se olikin vähän pidempi matka. Mä yritin olla pissaamatta ja kakkaamatta koko matkan, mutta kerran oli pakko pissata, kun oli niin kova hätä. Oli se karmea paikka, mutta hätä ei lue lakia.

Oli kiva päästä taas takaisin Suomeen ja kotiin.

Pääsiäinen olimme taas mummun luona. Oli kiva päästä taas peuhaamaan Fannin kanssa. Tässä Fannin tyylinäyte. ;)

Vapun vietimme Lillin perheen kanssa mummun kesämökillä. Siellä on aina hauskaa, kun Lilli on mukana.


Loppukevät menikin nopeasti ulkoillen ja agilityä harrastaen Maijan kanssa.


Kesän ensimmäinen veneily- ja uintikerta on aina mieleenpainuva.

Kesä alkoi mukavasti. Kun tytöiltä loppui koulu, aloitimme Maijan kanssa agilityleirin. Se kesti viikon verran. Kyllä mä olinkin sitten iltaisin väsynyt, kun oli ollut monenlaista ohjelmaa koko päiväksi. Sitten tytöt olivat kaksi viikkoa poissa ihan muilla leireillä. Se oli sitten tylsää aikaa, kun aikuisilla ei ollut vielä lomaa. Viimein leirit loppuivat ja olikin jo juhannus. Menimme mökille. Ihan kivaahan siellä oli, vaikka Milli ei ollutkaan tällä kertaa mukana. Tämä kuva on tosin meidän omalta pihalta. Mamma käski mun poseerata juhannusneitona, kun tytöt eivät olleet kotona.

Heinäkuun eka päivä olimme agirotukisoissa Kuopiossa. Mä kilpailin alokasluokassa appenzellien joukkueessa Maijan kanssa. Hyvinhän se meni. En vaan meinannu pystyä keskittymään, kun en tiennyt, mihin mamma oli mennyt. No, joukkueemme tuli silti toiseksi.


Seuraavalla viikolla kävimme Espoossa. Tutkailimme paikallisia ulkoilualueita ja kävimme katsomassa mm. missä isäntä käy työasioissa. Yksi päivä meni hotellilla maatessa. Toisena päivänä kävimme kahlailemassa Ruutinkoskessa, jätskillä Haltialan tilalla sekä koirien paratiisissa Rajasaaressa!


Saas nähdä, missä kaikissa paikoissa ehdimme vielä kesällä käymään. Alkais nyt vaan tuo aikuistenkin kesäloma.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti