lauantai 18. huhtikuuta 2009

Muutto uuteen kotiin


Nuo ihmiset tulivat meille kotiin. Lähdettyään ne ottivat minut kyytiin. Autossa tuli paha olo, oksetti. Välillä olin taas takaisin kotona, mutta sitten heräsin ja huomasin sen olleen unta. En tiedä, miten kauan matkustimme, mutta sitten tulimme ulos autosta ja menimme sisälle tähän taloon, jossa nyt olen.

Täällä on aika tylsää. Onneksi nuo tytöt tulivat takaisin, vaikka olivat välillä poissa. Ne osaavat pitää paremmin minulle seuraa kuin nuo aikuiset. Tahtoisin jo takaisin siskojen ja veljien luokse.

Eteisen kaapissa on välillä toinen koira. Se ei näytä keneltäkään tutulta, enkä tiedä kuka se on. Kun kaapin ovi avautuu ja kurkkaan kaappiin sisään, se on poissa. Se tekee kaikki, kuten minä, enkä saa siitä otetta. Tahtoisin ottaa sitä niskasta niin kuin kotona siskoja ja veljiä.

1 kommentti:

  1. Moikka Minttu ja kotiväki!

    Ihanat kuvat Mintusta! Täällä kirjoittelee Mintun veljen Raffen emäntä. Olipa hyvä, kun luin tuon Mintun matkustuskertomuksen niin muistan varata talouspaperia ja roskapussin mukaan kotimatkaa varten, jos Raffeakin alkaa oksettaa. Meillä on kahden tunnin kotimatka. Haemme mieheni Samin ja Peeku-cardin kanssa Raffen tänään kotiin. :)

    Kiva lukea teidän kuulumisia!!

    VastaaPoista