torstai 18. kesäkuuta 2009

Kevät meni nopeasti


Ensiksi pahoittelen niille, jotka ovat blogiani käyneet lukemassa. Emäntä on ollut niin paljon reissussa, etten ole päässyt koneelle ja sitten, kun se on kotona, niin istuu niin tiiviisti koneella, etten mä pääse välillä...

Toukokuu meni, hupsista vaan. Mä olen oppinut paljon asioita. Panta kaulassa onkin tosi iloinen asia. Silloin yleensä pääsee johonkin. Osaan pyytää ulos. Silloin tällöin ihmiset ei tajua, että mulla on hätä, niin täytyy päästää sisälle. Matolle on kaikkei paras, kun se imeytyy hyvin. Naapureita tekisi mieli joskus käydä kurkkaamassa, mutta kun meidän ihmiset tulevat niin iloiseksi, kun tulen heidän luo, mukavampi on pysyä omassa pihassa.

Me käydään paljon erilaisissa paikoissa. Mielipaikkani on pieni metsälenkki, jonka päässä on suo. Siellä suolla on kiva vilvoitella. Tosi lämmintä olikin välillä. Olin muuten toukokuussa toisenkin kerran mummulla ja Iiris kävi kylässä. Kuvia mulla ei siitä ikävä kyllä ole. Ikävä juttu mummula käynnissä oli, että sain siellä pissataudin. Koko ajan piti lirittää. Onneksi sain lääkkeet. Olisko se tullut siitä järvestä, kun siellä oli niin kiva uiskennella?

Ennen tekstiä olevassa kuvassa olen Muuramejoella. Isäntä on kova kalamies. Se antaa mullekin kalaa. Nam. Loput kuvat on meidän metsäretkistä. Ainiin, laitan vielä viimeisen kuvan, jossa olen autossa. Se on mun lempipaikka. Kiva päästä aina mukaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti