perjantai 20. marraskuuta 2009

Lumi tuli, lumi suli

Heippa taas täältä syksyn harmaudesta. Täällä oli kyllä välillä lunta ja se oli tosi kivaa! Nautin lumessa peuhaamisesta. Ehkä sitä tulee vielä.

Olin muuten 25.10 Lahdessa yhdessä parkkihallissa. Hassua hommaa. Käytiin siellä asti kiertämässä kehää muutaman kerran ja sitten siellä yksi nainen minua katseli ja tunnusteli. Oli siellä kyllä paljon muitakin koiria ja ihmisiä. Lulukin oli siellä. Oltiin Lulun kanssa kahdestaan kehässä. Lulu sai pokaalin, jossa luki ROP. Se oli samanlainen kuin Maijalla viikkoa aikaisemmin Kouvolassa. Minä sain ruusukkeen, jossa luki KP. Tosin Lulukin sai KP-palkinnon. Paras palkinto oli siankorvat, jotka me saimme, kun ihmiset joivat kahvia. Ennen kotiin lähtöä kävimme Lulun kanssa vielä metsässä peuhaamassa. Se oli kaikkein kivointa.Edellisenä viikonloppuna kävi mummu ja vaari Fannin kanssa. Mä en oikein ymmärtänyt, miten Fanni oli heidän mukanaan. Mutta hienoa oli, että tuli. Kyllä meillä oli taas kivat leikit! Fannin emäntäkin tuli sunnuntaina ja he olivat meillä vielä maanantaihin. Kiva, kun saimme vielä yhden illan leikkiä.

Viime viikonloppuna meillä oli myös vieraita. Tuli paljon väkeä Helsingistä ja Keravalta. Osa oli tuttuja viime kesältä. Paria aikuista en ollut ennen haistanut. Hienointa vierailussa oli Milli-mäyräkoira! Ihana leikkikaveri! Niin pieni (piti varoa, ettei jäänyt tassun alle), mutta silti aika pippurinen leikkikaveri. Mukava uusi tuttavuus. Toivottavasti näemme pian.

Saas nähdä, mitä tänään alkava viikonloppu tuo tullessaan. Jos oikein olen ymmärtänyt ihmisten puheista, vieraita olisi taas tulossa, ehkä Fannikin.

Ollaan muuten emännän kanssa juostu ohut hihna kaulassa taas ympäri pihaa... Onkohan kehän kiertäminen parkkihallissa taas edessä lähitulevaisuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti