maanantai 28. syyskuuta 2009

Syksy etenee

Nämä arkipäivät ovat todella puuduttavia. Lapset ovat koulussa ja iltapäivällä usein harrastuksissaan. Nuo aikuiset ovat joko tietokoneen ääressä tai myös poissa. Onneksi mä pääsin nyt tähän välillä niin voin teille kuulumisia kirjoitella.

Lauantaina 5.9 oli sitten se pitkään odotettu pentutapaaminen. Oli tosi kiva nähdä taas siskoja. Kaikki tosin ei harmikseni olleet paikalla. Leikin aluksi Lulun kanssa.

Sitten kun muita alkoi tulla, tyydyin enemmänkin tarkkailijan rooliin. Olivat selvästikin nähneet tässä välillä ja mä tunsin itseni vähän ulkopuoliseksi. Mutta pääsinhän mä sitten lopulta myös leikkeihin mukaan.


Tuija-kasvattajani on omassa blogissaan kertonut myös tapaamisestamme. Leikkimisen lisäksi teimme myös kivoja harjoituksia. Saimme mm. kävellä keinulaudan päästä päähän. Yritimme mennä siihen keskenämmekin, mutta meidät komennettiin pois. Maijakin halusi pitää kiinni keinulaudasta, vaikka hyvin olisin osannut pitämättäkin.


Ohjelmassa oli myös makkaran paistoa. Emme meinanneet malttaa rauhassa sitä odotella...


Meitä on täällä Jyväskylässä muutama appenzelli, joiden omistajat ovat perustaneet meille appekerhon. 11.9 oli kerhomme toinen tapaaminen. Tällä kertaa emännän työkiireet (viime kerralla Tenon matkamme) olivat osallistumiseni esteenä. Harmitti. Onneksi näin Ediä seuraavana päivänä. Meillä oli tosi hauskaa. Kävimme Viitaniemen koirapuistossa ja uiskentelemassa läheisellä rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti