keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Hyvää Joulua!

Isäntäväki on ollut viime aikoina tosi kiireisiä. Päivisin niitä ei ole kotona näkynyt. Huokailtiin vaan Fannin kanssa ja sitten Fannikin lähti. Hän lähti sunnuntaina. Ikävä jäi, mutta toisaalta nyt mä saan kaiken huomion, eikä tarvitse syömisen kanssa niin kiirettä pitää. Luitakin saan syödä kaikessa rauhassa.

Mukavaa, kun ei tarvitse niitä housuja pitää enää. Jotenkin ne tuntui hyvältäkin, mutta on jotenkin vapaampi olo ilman niitä. Ja muutenkin olo on pirteämpi. Varmaan johtuu siitä, kun on niin paljon lunta! Ihanaa ja lisää tulee!

Tänään täällä on ollut jotenkin outo tunnelma. Jotain on tekeillä, mutta mä en tiedä mitä. Kovasti touhuavat kaikkea. Kun tytöt oli jossain, niin aikuiset askartelivat papereiden ja nauhojen kanssa. Mä näin, että ne piilotti niillä tavaroita. Hassua touhua. Haistoin, että jotain hyvääkin taisi pakettiin mennä...

Mä haluan toivottaa oikein hyvää joulua Lululle, Edille, Iirikselle ja kaikille muille sisaruksilleni! Sekä Milli-mäyräkoiralle ja kaikille muille koirakavereille, etenkin appekerholaisillemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti