perjantai 4. joulukuuta 2009

Pallo, Fanni ja juoksut

Heipparallaa, taas on ollut tapahtumia. Aloitetaan aikajärjestyksessä.

Keskiviikkona 2.12 olin isännän kanssa takapihalla. Leikittiin pallolla. Se on sellainen kova tennispallo. Leikki loppui siihen, kun pallo osui minua silmään. Se sattui tosi paljon. Vähän aikaa mietin, että mitä tapahtui. Jonkin aikaa tuntui, että koko silmä on tulessa. Oli se niin kipeä. Siristelin sitä loppupäivän. Jännä, ettei silmän ympärys turvonnut, mutta pupilli meni pieneksi. Mä näen silmällä hyvin ja pupillikin alkaa olla jo normaali. Enää ei satukaan, vähän se tuntuu vielä oudolta.

Fanni tuli keskiviikkona ja sen emäntä lähti torstaina. On meillä ollut hauskat juoksu- ja painileikit. Nyt ei jaksa enää sisällä niin leikkiäkään. Ulos kun päästään, niin sitten me tytöt juostaan! Emäntä sanoikin, että minulla alkoi juoksut. Fanni ja Minttu, yhdessä me ollaan Fantti. Mentiin eilen emännän kanssa iltakävelylle. Huvitti, kun se piti meitä kahta koiraa hihnassa. Sovittiin Fannin kanssa, ettei kisailla eikä vedetä, ettei ole mamma pulassa. Hyvin se pärjäs. ;)

Eilen oli muuten meillä hurjasti lapsia. Meidän tyttöjen lisäksi oli yhdeksan muuta. Meidät laitettiin Fannin kanssa kodinhoitohuoneeseen, mutta päästiin haistelemaan, kun kaikki olivat tulleet. Oli niin paljon vieraita hajuja, että mun piti aika tavalla haukkua. Fanni meni innoissaan tyttöjä nuoleskelemaan ja hyppimään. Vähän taisi Fannia pelottaa, kun päästi pissat matolle. Me jouduttiin taas kodinhoitohuoneeseen. Päästiin takaisin, kun emäntä oli laittanut meille jätskipaketit nuoltaviksi. Lapsetkin saivat jotain tarjottavia, kun istuivat pöydän ääressä. Mentiin taas eristyksiin, kun ovikello alkoi soida ja lapsia haettiin kotiin.

Mulla on ollut vähän outo olo. En tiedä välillä ei oikein huvita mikään ja välillä Fannikin ärsyttää, vaikka tosi kiva, että on täällä. Välillä tekee mieli hirveästi rapsutuksia ja ärsyttää, kun Fannikin tunkee siihen. Pepussakin on outo olo. Onneksi mä sain housut jalkaan, niin ei Fanni tunge kuonoansa mun takamukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti